Coronavirus – J.P Heinstra, Apotheekhoudend huisarts – Ureterp

Huisartsenpraktijk J.P. Heinstra 

Zomervakantie:
De praktijk is gesloten van 18 juli t/m 05 augustus.

Waarneming:
Huisartsenpraktijk De Valom
Valom 19
Tel: 0512-301202
www.huisartsenpraktijkdevalom.nl

Dokterswacht Friesland
Waarneming 17.00 uur - 8.00 uur
Tel: 0900-112 7 112

J.P Heinstra, Apotheekhoudend huisarts
Weibuorren 9a 9247 ax Ureterp

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Maatregelen Coronavirus

Alle huisartsen en apotheken in Nederland nemen speciale maatregelen i.v.m. het Corona virus ter bescherming van kwetsbare patiënten en om te voorkomen dat er gebrek aan zorgpersoneel ontstaat. Wij verzoeken u om telefonisch contact met ons op te nemen en niet zonder afspraak op de praktijk langs te komen. De spreekuren zullen beperkter zijn dan anders om zodoende zo weinig mogelijk contacten te kunnen realiseren in de wachtkamer.

Medicatie

Bent u 70 jaar of ouder dan kunnen wij, in overleg, uw medicatie bij u thuis bezorgen. De bezorgdag is echter alleen op vrijdag! Houdt u hier rekening mee bij het bestellen!

Wanneer u hoest, andere luchtwegklachten of koorts heeft, kom dan niet op de praktijk maar neem dan telefonisch contact met ons op!

Meer informatie over het Coronavirus en de getroffen maatregelen vindt U op www.thuisarts.nl en op de website van het RIVM www.RIVM.nl

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.